‘Hoy Es Marketing’ omple el Fòrum de futur, innovació, màrqueting i economia digital

Esic Business&Marketing School va reunir a més de 2000 professionals a la jornada ‘Hoy Es Marketing’

Ahir, la ciutat de Barcelona va acollir la XV edició del Hoy es Marketing, el major esdeveniment de Màrqueting i Management i gran fòrum de les últimes tendències del Màrqueting, la Gestió empresarial i l’Economia Digital que es celebra a Barcelona. La jornada va acollir més de 2.000 antics alumnes, alumnes, directius i professionals

En paraules d’Eduard Prats, Director General d’ESIC, “avui celebrem 15 anys, 86 trobades, 600 ponents i més 100.000 assistents que consoliden l’Hoy es Marketing com la major trobada de directius de màrqueting del país”.

Sota el lema “Rethinking Management. New Economy, New Market, New Business & New Social Models”, l’Hoy es Marketing convidava els més de 2.000 assistents a repensar, a fer-se preguntes i a trencar paradigmes per anticipar-nos al canvi i prendre les decisions oportunes. “ESIC també està repensant, està experimentant un canvi cultural que va més enllà d’un canvi de procediments o de tecnologia”, va afirmar Eduardo Gómez, Director General d’ESIC.

L’Hoy es Marketing va comptar amb la presència d’alts directius de rellevants empreses i institucions com American Express, Samsung, GfK, Dommo, BMC, Live Nation, Conento, Michael Page, Playtomic, Informa D&B, Correos, Antevenio, SAP Hybris, La Vaguada, Steelcase o Groupon, entre d’altres, i destacats experts i professors d’ESIC com María José Cayuela, sòcia fundadora de The Blogs Family, i Héctor Premuda, Head of Marketing Espanya & Portugal de CINESA UC, que van compartir les seves estratègies d’èxit i van definir el futur del sector.

La presentació de l’estudi Next Marketing Trends & Skills, elaborat conjuntament per ESIC i GfK, en el qual han participat més de 26 directors de màrqueting de destacades empreses multinacionals, destacava aquells trets que han de caracteritzar el perfil del directiu de màrqueting per fer front a un client “infidel, poderós i superindividual fruit d’una societat líquida”.

Durant la trobada, els assistents van poder assistir a diferents sessions en les que es van abordar temes de gran actualitat com les tendències que marcaran l’economia digital, la integració del que és humà i el que és virtual en l’ambient professional, i com la tecnologia afecta l’activitat tant econòmica com empresarial.

Macarena Estévez, CEO de Conento, entre d’altres, ens va parlar de singularitat tecnològica, del moment en que, l’any 2045, la intel·ligència artificial superarà a la humana i de com el creixement exponencial de la ciència i la tecnologia ens impossibilitarà preveure i controlar el canvi.

“Es pot buscar un creixement sostenible, contribuir a la societat i al mateix temps ser coherents amb el propòsit de la companyia” amb aquestes paraules, Alfonso Fernández, director de Màrqueting de Samsung, concloïa la sessió més social de la trobada, “Màrqueting amb ànima”.

ESIC aposta per la continuïtat d’aquesta jornada que tornarà a la ciutat comtal la primavera del proper 2019. Entre tant, les properes celebracions de l’esdeveniment d’enguany tindran lloc a Pamplona, Bilbao, Granada i Sevilla respectivament.

ESIC

ESIC, és un centre privat fundat l’any 1965 per la institució religiosa “Sacerdotes del Sagrado Corazón de Jesús”, i des de fa més de 50 anys és l’escola de negocis líder en formació d’estudis superiors de màrqueting i empresa d’Espanya. L’escola respon mitjançant el conjunt de les seves àrees d’activitat – grau, postgrau, executive education, Icemd, Editorial i Idiomes -, a les necessitats actuals de l’empresa i del seu entorn competitiu, mitjançant la formació de professionals capaços d’analitzar, reflexionar, decidir i actuar responsablement a tots els nivells de l’empresa. Els seus centres estan ubicats a Madrid, Barcelona, València, Sevilla, Saragossa, Màlaga, Pamplona, Bilbao i Granada, i també a Curitiba i Brusque (Brasil).

 

Author: Catalunya Directe