‘Circuit Festival’ comença amb el taller ‘Sobrevivir al Ambiente’

‘Circuit Festival ‘ comença amb el taller del llibre de Gabriel J.Martín i Sebas Martín ‘Sobrevivir al Ambiente’

Una guia per a gais novells i no tan novells que acaben de sortir de l’armari

La sala d’actes d’Arts Santa Mònica a La Rambla de Barcelona Portal de la Pau, ha estat l’espai creatiu per iniciar les activitats culturals del ‘Barcelona Circuit Festival’ una setmana d’activitats adreçades al turisme gai de tot el món, del 9 al 19 d’Agost. El darrer llibre ‘Sobrevivir al Ambiente’ i els seus autors Sebas Martín il.lustrador i Gabriel J.Martín psicòleg especialitzat en temàtica LGTBIQ+ han estat presentats per Theseo, responsable de comunicació de Circuit Festival Gai Barcelonael protagonista del taller desenvolupat amb l’assistència d’un centenar de persones, ha estat una ruta pels espais que es desenvolupen al llibre.

‘Sobrevivir al ambiente’ tal com diuen els propis autors és una guia per gais novells i no tan novells, que acaben de sortir de l’armari i que acompanya a través d’il·lustracions, explicacions desenfadades i humor, com descobrir, reconèixer i moure’s als diferents espais gais i amb cadascun dels col.lectius que formen part de l’ambient gai tant a Barcelona com a les grans capitals del món. Un cop el lector reconeix la seva homosexualitat és quan comença la veritable tasca, relacionar-se amb l’entorn, descobrir el veritablement més difícil i del que tracta el llibre, un petit manual per no anar a cegues.

‘Sobrevivir al Ambiente’ és el tercer llibre de temàtica gai de Gabriel J.Martín aquest amb les il·lustracions del reconegut Sebas Martín. En aquest taller i aquest llibre l’autor convida a descobrir com si fos un viatge, els diversos països que formen part de l’extens món de l’ambient i tots els seus paisatges. Si al primer llibre ‘Quiérete mucho maricón’ un llibre d’autoestima que convida als lectors a descobrir-se a si mateixos, després va ser ‘El ciclo del amor marica‘ i en aquest darrer llibre els convida a observar i fer turisme, un circuit per l’ambient.

‘La contenció que no censura ha estat el més difícil d’aquest llibre’ segons ens expliquen els autors per tal d’arribar i comunicar directament amb cada un dels diferents tipus de lector a qui va adreçat el llibre. ‘No hem volgut ser excessivament durs

Els autors han dedicat el llibre a Marsha P. Johnson travesti activista negra que va tirar la primera pedra a la policia de Nova York, el 28 de Juny de 1969 a Stonewall Inn, impulsora de la reclamació i igualtat de drets de la comunitat gai homosexual arreu del món. Fets que commemoren el Dia de l’Orgull Gai, valorant la feina feta i tota la que queda per fer, en clau positiva per la gran tasca històrica realitzada pels diferents col.lectius gais a occident els darrers 50 anys. ‘Cal reconèixer la tasca dels activistes que han ajudat a passar d’estar tancats i reprimits, empresonats, a tenir una gran igualtat a occident’

Els autors preparen nous llibres Gabriel J. Martín, enfocat a la sexualitat i Sebas Martín, amb noves il·lustracions i dibuixos que es presentaran abans del Sant Jordi 2019.

Compra  ‘Sobrevivir al Ambiente’:

Author: José Fuentes Moya

Aconseguidor, Emprenedor, Venedor, Creatiu, Comunicador, RRPP, Consultor en Publicitat i Gestió de Mitjans, Formador, Terapeuta

Ha estat:
Locutor a Matadepera Ràdio, Ràdio Terrassa CADENA SER VALLÈS i Localia TV VALLÈS

Executiu de Comtpes i Esdeveniments Especials a Vallès FM, RÀdio Club 25, i Kiss FM Catalunya.

Director de Màrqueting, Relacions Públiques i Publicitat a PIÚ Sabadell. Number One, Fòrum i Ciutat La Nit de Parc Vallès a Terrassa.

Formador, Terapeuta.

Voluntari Cooperant a Perú amb l’ONG Associació d’Ajuda als Nens de Chiclayo, i amb l’Hospital Infantil Sant Joan de Déu de Barcelona.
Actualment és formador d’equips de treball i vendes en superació, i motivació activa.

Actualment és:
Fundador de GrupCamí
Mitjans de Comunicació Actius i Col.laboratius
ProActivaRadio
BadalonaNotícies
SabadellNotícies
TerrassaNotícies
GranollersNotícies
ManresaNotícies
CornellàNotícies
ReusNotícies

Consultor i formador inspirador i motivador d’equips de treball.

@josefuentesmoya