Movento creix a Badalona i Mataró

Movento creix al territori amb la incorporació de l’empresa Motorprim i la marca coreana Hyundai

L’adquisició de Motorprim s’emmarca en l’estratègia d’expansió del grup d’automoció al territori català
Movento, àrea d’automoció de Moventia, acaba d’incorporar al grup Motorprim, concessionari oficial Hyundai present a Badalona i Mataró. La integració d’aquesta empresa es produeix en el marc de l’estratègia global de creixement que el grup familiar està duent a terme per ampliar la seva presència a diferents punts del territori. L’adquisició de Motorprim a la zona del Barcelonès Nord i Maresme suposa l’entrada d’una altra marca automobilística de reconegut prestigi. Aquesta operació incrementa en més de 1.000 unitats les vendes del grup Movento.

El recorregut de Movento i Motorprim es similar, ja que totes dues compten amb 25 anys d’experiència al mateix territori, a les comarques del Barcelonès i el Maresme. Motorprim representa Hyundai mentre que Movento hi té presència amb les marques Renault i Dacia.

“L’entrada de la nova marca suposa un nou i engrescador repte per a Moventia, que de ben segur contribuirà positivament a la consolidació i posicionament de Movento en la seva activitat d’automoció”, ha destacat Miquel Martí, president del Grup Moventia.

Actualment, Motorprim compta amb una plantilla de 33 persones i dues instal·lacions ubicades a Badalona i Mataró. Al llarg del 2016, el concessionari va comercialitzar 700 vehicles nous i 350 d’ocasió. Com a mostra de la seva evolució en positiu, Motorpim ha estat reconegut oficialment per Hyundai com un dels millors concessionaris que la marca té a Europa i ha estat inclòs com a membre dins del seu programa especial “Frontier Dealer Club”.

Grup Movento

Movento compta amb els concessionaris oficials Auser (Renault-Dacia), Stern Motor (Mercedes Benz-Smart) i Sarsa (Audi-Volkswagen-Seat-Skoda) presents al Vallès Oriental i Occidental, Maresme, Barcelonès Nord, Bages i Osona. És un dels grups d’automoció més destacats del seu entorn i comercialitza ja més de 20.000 vehicles, nous i d’ocasió. Pertany a Moventia, grup d’empreses expertes en mobilitat sostenible i compromeses amb les persones, la societat, el medi ambient i la qualitat del seus serveis.

Author: Barcelona Directe