Mossos d'esquadra

Presó per un home relacionat amb robatoris a Matadepera i Sant Cugat

Ingressa a presó un home detingut a Cabrils i relacionat amb dos robatoris amb força a Matadepera i Sant Cugat

 La Policia Local de Cabrils va detenir l’home i els Mossos d’Esquadra van relacionar-lo amb dos robatoris al Vallès Occidental

 L’home circulava per Cabrils amb un vehicle robat 

Agents de la Unitat d’Investigació de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Premià de Mar amb la col·laboració d’agents de la Policia Local de Cabrils han detingut un home de 47 anys, de nacionalitat xilena i veí de Barcelona, relacionat amb 2 robatoris amb força al Vallès Occidental.

El 25 de juliol la Policia Local de Cabrils va localitzar un vehicle circulant per la localitat que havia estat sostret. El conductor del cotxe i els dos homes que l’ocupaven  no va fer cas als agents que els demanaven que s’aturessin. 

Després de 800 metres de persecució el vehicle va col·lidir contra un mur i els tres homes van sortir corrents. Els agents van seguir als homes i en van detenir a un d’ells, els altres van fugir.

El detingut duia a sobre guants i eines usades habitualment per robar en domicilis, també li van localitzar diverses joies, objectes electrònics, dues ulleres de sol i una cartera de pell amb diners.

Es dóna la circumstància que, poc abans de la detenció s’havien activat dues alarmes de dues cases de Cabrils molt properes a la zona on els agents van localitzar el vehicle.

 Els investigadors van relacionar els objectes que duia l’arrestat i els que és van localitzar dins del cotxe accidentat amb un robatori que s’havia produït a Matadepera el 5 de juliol, de fet el cotxe també havia estat sostret d’aquest domicili, i un altre a Sant Cugat del Vallès el 25 de juliol.

 L’arrestat va passar a disposició del Jutjat d’Instrucció número 2 de Mataró el 28 de juliol el qual va decretar-ne l’ingrés a presó.

 La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

 

Author: Catalunya Directe