Restaurant Rístol referent de qualitat i servei

El restaurant centenari ofereix productes de primera qualitat

C/ Sant Antoni Soler Hospital, 1. Viladecavalls

Web: Ristol

Possiblement un dels restaurants més antics de la comarca. El Rístol de Viladecavalls porta a la població 110 anys i Lluís Rístol és la quarta generació de la família que se’n carrega del restaurant. Des que va començar fins ara el Rístol ha passat per diferents fases però sempre amb la mateixa filosofia: que sigui un “referent de qualitat i servei”.

Producte de qualitat

El Rístol cuida especialment d’on venen els seus productes, sempre intentant seguir la seva filosofia. Per exemple la mitjana els hi porten de Logroño, així com diverses carns. Tot això per aconseguir que els seus clients gaudeixin de la millor cuina catalana.

Diversitat de menús 

El Rístol compta amb menús de dia, nit i caps de setmana. El de dia costa 20€, el de nit 25 i el de cap de setmana 15. També ofereixen la “fòrmula Rístol” que costa 16€ hi entra una amanida i un plat de pasta a escollir (només als migdies). Pel que fa a grups els menús són a partir de 15€ i el restaurant permet tenir a moltes persones en un espai ampli i còmode.

Experiència completa

La filosofia de Lluís Rístol és que al client se li ha d’oferir una experiència completa, per tant els plats principals són de primera qualitat però els postres també són d’elaboració pròpia. També compten amb una extensa carta de vins (el 80% dels quals són catalans) i de cerveses artesanes, així com els millors licors.

Referent a Viladevalls

No només perquè és una de les primeres coses que es veuen quan arribes a Viladecavalls, sinó també perquè és un restaurant recomanat per la Guia Michelin, entre altres associacions gastronòmiques.